Sun proof - testimonials


Hieronder zie je wie jou voorgingen en nu de gelukkige gebruikers zijn van een Rivusol zonneboiler. Daarnaast hebben we ook een aantal onafhankelijke installateurs aan het woord gelaten, zodat je ook hun ervaringen met Rivusol kunt zien en horen. Bovendien worden er enkele projecten getoond bij instellingen waar de Rivusol producten zijn geinstalleerd. Rivusol werkt met haar Sun Proof kwaliteitslabel om te benadrukken dat kwaliteit voorop staat in haar dienstverlening.


Deel ook jouw ervaringen

Heb jij een Rivusol-zonneboiler, is je huis inmiddels Rivusol Sun Proof, en wil je jouw ervaringen delen met bezoekers van deze site, e-mail ons dan, zodat binnenkort ook jouw video op deze pagina te bekijken is.

Referenties zonneboiler

Bij deze sporthal is wordt met Rivusol systemen warm sanitair water t.b.v. douches en horeca gelegenheid voorzien. ... lees meer »

Erik Bek uit Sliedrecht is adviseur duurzame energie en heeft thuis een Aquatel 150 met een buizencollector van 20 vacuümbuizen. ... lees meer »

Ten behoeve van het verwarmen van sanitair water op de camping de Heide in De Haan, België, heeft Rivusol hier haar zonneboiler systemen geleverd. ... lees meer »

De familie Deelen uit Gorichem heeft twee kinderen en maakt gebruik van het Rivusol Aquatel 150 systeem met 25 collectorbuizen op het dak. ... lees meer »

Rivusol voorziet in het verwarmen van sanitair water middels haar zonneboiler systemen voor het rusthuis Hof ten Doenberghe te Hoeilaart ... lees meer »