Sun proof - testimonials


Hieronder zie je wie jou voorgingen en nu de gelukkige gebruikers zijn van een Rivusol zonneboiler. Daarnaast hebben we ook een aantal onafhankelijke installateurs aan het woord gelaten, zodat je ook hun ervaringen met Rivusol kunt zien en horen. Bovendien worden er enkele projecten getoond bij instellingen waar de Rivusol producten zijn geinstalleerd. Rivusol werkt met haar Sun Proof kwaliteitslabel om te benadrukken dat kwaliteit voorop staat in haar dienstverlening.


Deel ook jouw ervaringen

Heb jij een Rivusol-zonneboiler, is je huis inmiddels Rivusol Sun Proof, en wil je jouw ervaringen delen met bezoekers van deze site, e-mail ons dan, zodat binnenkort ook jouw video op deze pagina te bekijken is.

Referenties zonneboiler

Het Drijvend Paviljoen in de Rijnhaven te Rotterdam heeft ivm regeneratie ten behoeve van adiabatische koeling Rivusol zonnesystemen aangeschaft. ... lees meer »

Jan heeft een werkplaats waar hij het hele jaar door veel warm water nodig heeft. ... lees meer »

HSP Ridderkerk heeft een Rivusol installatie aangeschaft voor de voorziening van sanitair water en vloerverwarming ... lees meer »

Energy House de Mirre is volledig autark, wat wil zeggen dat de woning voor wat betreft haar behoefte aan energie geheel zelfvoorzienend is. De twee 30-buis collectoren van Rivusol leveren een groot deel van de warmtebehoefte. ... lees meer »

Monique heeft een gezin met twee kinderen. Ze heeft de Aquatel 200-30T zonnewarmte systeem. ... lees meer »