Sun proof - testimonials


Hieronder zie je wie jou voorgingen en nu de gelukkige gebruikers zijn van een Rivusol zonneboiler. Daarnaast hebben we ook een aantal onafhankelijke installateurs aan het woord gelaten, zodat je ook hun ervaringen met Rivusol kunt zien en horen. Bovendien worden er enkele projecten getoond bij instellingen waar de Rivusol producten zijn geinstalleerd. Rivusol werkt met haar Sun Proof kwaliteitslabel om te benadrukken dat kwaliteit voorop staat in haar dienstverlening.


Deel ook jouw ervaringen

Heb jij een Rivusol-zonneboiler, is je huis inmiddels Rivusol Sun Proof, en wil je jouw ervaringen delen met bezoekers van deze site, e-mail ons dan, zodat binnenkort ook jouw video op deze pagina te bekijken is.

Referenties zonneboiler

Familie Deschrijver uit Kortrijk heeft sinds mei 2012 een Rivusol Thermal Combi 1000 zonneboiler in gebruik ... lees meer »

Particulier: De familie Decroix heeft in maart van 2012 een Rivusol Aquatel 200/30T zonneboiler laten plaatsen ... lees meer »

De familie Maes uit Olen heeft eind vorig jaar een verwarmingsinstallatie op aardgas van 12 jaar oud vervangen. ... lees meer »

Douchobad uit Herentals werkt met Rivusol vanaf de introductie in Vlaanderen. ... lees meer »

Pierre had in zijn huis een verouderde elektrische boiler voor het sanitair warm water. Hij zocht een duurzame oplossing voor het warm water gebruik voor zijn gezin met drie opgroeiende kinderen. ... lees meer »