Samenvatting van Rivusol op de Batibouw

Rivusol heeft van 21 februari tot en met zondag 3 maart deelgenomen aan de Batibouw, een groots en internationaal salon voor bouw, verbouw en inrichting die jaarlijks terugkeert. Hieronder vind u een kleine impressie middels enkele foto's. De Batibouw is voor Rivusol een succes geweest. Duidelijke trend is dat mensen steeds meer geinteresseerd zijn in duurzame technieken voor zonneenergie om zo op verwarmingskosten te kunnen besparen, waarvan een zonneboiler natuurlijk het perfecte voorbeeld is.
 

Op zowel bovenstaande als onderstaande foto wordt de stand van rivusol getoond met hierop een demo opstelling van zowel de werking van een zonneboiler als van ons nieuwe product: de warmtepompboiler.

Onderstaande foto toont Rivusol medewerker Ruben samen met Erik Brusten van Green Procycling met het nieuwe sponsorshirt.

Onderstaande foto toont het jonge wielerteam met Erik Brusten van Green Procycling met het nieuwe sponsorshirt.

Onderstaande foto laat een close-up zien van de werking van een vacuum heatpipe waarop licht schijnt vanuit enkele spots. Deze opstelling gaf de bezoekers een duidelijk en concreet beeld hoe zonneenergie voor een zonneboiler werkt.

Onderstaande foto laat de nieuwe warmtepompboiler in een close-up zien.