Premies en subsidies zonneboiler

Ben je aan het twijfelen of een zonneboiler financieel interessant is?
De Vlaamse netbeheerder heeft in april 2012 de zonneboiler premies verhoogd naar maar liefst € 550,- per vierkante meter.
Het maximale bedrag dat aan premie verkregen kan worden is in 2014 op € 2.750,- vastgelegd. Hierbij zijn twee aanvullende eisen gesteld. Het maximum aan uit te keren premie bedraagt 40% van de factuur en bovendien dient de inhoud van het boilervat in verhouding te staan tot de apertuuroppervlakte.

Als voorbeeld: bij bestelling van een Zonneboiler Aquatel systeem met twee collectoren van 20 buizen krijg je in Vlaanderen nu maar liefst 2.068 euro subsidie

Wil je ook gebruik maken van deze interessante zonneboiler premie, vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel!

Vergeet niet te kijken op de website van je eigen gemeente! Hier wordt soms nog een aanvullende premie of interessante regeling aangeboden, die het extra interessant maakt om een Rivusol zonneboiler te laten installeren!

Daar Rivusol gebruik maakt van hoogvacuüm buizen in haar zonneboilersystemen, wordt de investering nog interessanter. Dit aangezien de oppervlakteberekening bij deze hoogvacuüm buizen een stuk gunstiger uitpakken dan bij 'vlakkeplaat'-boilers.

Niet alleen de Vlaamse netbeheerder verstrekt een premie, maar ook een zonneboiler komt in aanmerking voor de renovatiepremie. Let op: Deze dient wel (mede) gebruikt te worden voor de productie van warm water!

Actueel premie zonneboiler overzicht

Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele nieuws omtrent premies en subsidies, verwijzen we je graag door naar www.premiezoeker.be
Aanvullende informatie is ook te vinden op de website van het Vlaams Energieagentschap: www.energiesparen.be. Bekijk de pagina over de zonneboiler premie.